6-0 på Gjemselund

KIL fosset over Eidsvold Turn lørdag ettermiddag, og stoppet ikke før det stod 6 - 0 på måltavla.

Annonse:

KIL tok et grep om oppgjøret fra første minutt, og både Mac Laham og Sander Marthinussen fikk testet skuddfoten. Sistnevnte var kanskje nærmest, med et skudd fra snaue 11 meter som gikk rett til side for mål. Før ti minutter hadde passert på Gjemselund var også Brage Berg Pedersen nærme med en tidlig KIL-scoring etter å ha mottatt ballen fra Adem Güven på en kontring. Eidsvold Turn blokkerte forsøket og ga KIL hjørnespark. Den muligheten hadde fortjent en bedre skjebne.

Etter 12 minutt skulle det fullt fortjent bli jubel på Gjemselund. Mac Laham lekte seg på venstresiden, fikk slått inn mot Martin Hoel Andersen på bakerste, som igjen fikk headet mot en Brage Berg Pedersen som fikk kranglet inn 1-0 på Gjemselund.

KIL hadde god kontroll etter scoringen, og Hoel Andersen var nære ved å doble KIL-ledelsen etter 18 minutt. To minutter senere kunne gjestene utligne, men Strömberg var på ballen, og Mac Laham var raskt på pletten og fikk dundret ballen unna.

Utover i omgangen kjempet gjestene seg noe mer inn i oppgjøret, men de største sjansene uteble. Fire minutt før pause var KIL igjen  farlig frempå da Hoel Andersen sendte en fantastisk ball mot Mac Laham som plutselig var alene mot gjestene keeper Fagereng. Sistnevnte vant den duellen, og lagene gikk til pause på 1-0.

Ut fra garderoben etter pause tok det riktignok ikke lang tid før KIL fikk doble ledelsen. Brage Berg Pedersen var plutselig helt alene igjennom etter litt rot hos gjestene, og uselvisk ga han ballen ut til Adem Güven. KIL-kapteinen fikk en enkel jobb med å øke til 2-0.

To minutter senere var det igjen klart for jubel. Victor Grodås tråklet seg forbi en forsvarer, fikk gitt ballen til Hoel Andersen som fra hjørnet av 16-meteren lekte seg med to Turn-forsvarer, og plutselig stod det 3-0 på Gjemselund.

Og Hoel Andersen ville ha flere mål på Gjemselund, for etter 61 minutt ble KILs #8 sendt på løpetur etter en god ball fra Daniel Lysgård. Angriperen kjempet seg til ballen, og kunne servere Adem Güven på sølvfat. KIL-kapteinen fikk nok en gang en svært enkel jobb med å sende KIL opp i 4-0.

Minuttet senere var det igjen Hoel Andersen som var frempå, og 5-0 var et faktum på Gjemselund etter en god enkeltmannsprestasjon. Nå rant det virkelig inn på Gjemselund, og piffen var borte hos gjestene.

Flere mål skulle det også bli, og Sander Marthinussen fikk æren av å øke til 6-0 snaue ti minutter før fulltid.

Der stoppet det - og KIL tok nok en deilig 3-poenger.

KIL - Eidsvold Turn 6 - 0  (1-0)
1282 tilskuere
PostNord-ligaen
Gjemselund stadion

Mål: 1 - 0 Brage Berg Pedersen (12.) 2 - 0 Adem Güven (49.), 3 - 0 Martin Hoel Andersen (51.), 4 - 0 Adem Güven (61.), 5-0 Martin Hoel Andersen (63.) 6 - 0 Sander Marthinussen (79.)

KIL (4-4-2): August Strömberg - Trace Murray, Matias Aadnøy, Daniel Lysgård, Victor Grodås (Wang fra 73.) - Sander Marthinussen, Mathias Gjerstrøm (Håpnes fra 80.), Mac Laham (Grundt fra 65.), Martin Hoel Andersen (Langrekken fra 65.) - Brage Berg Pedersen (Martin Vinjor fra 65.) & Adem Güven.

Benk: Andreas Vedeler, Alexander Håpnes, Oskar Wang, Jesper Grundt, Martin Vinjor, Ludvig Langrekken, Oliver Banken Sandberg, Torjus Jørgensen, Oscar Berg Nordstrøm.