Opprykk!

KIL slo Fløya 3-0 og er klare for OBOS-ligaen!

KIL tok lørdag turen nordover for å sikre avdelingsseieren og opprykk til 1. divisjon 2022. Motstander var Fløya.

Kampen åpnet jevnt, og med en temperatur rundt frysepunktet tok det tid før finspillet varmet. KIL ble riktignok varmere etterhvert, men var tidvis unøyaktige. Nærmest var nok Sander Marthinussen med en skummel heading, og deretter et skudd litt senere. Begge forsøkene endte med hjørnespark.

Kort tid etter hadde også Daniel Lysgård en mulighet foran mål, men dessverre for KIL var man unøyaktig i avslutningsøyeblikket.

Etter 35 minutt skulle det endelig lykkes. Brage Berg Pedersen ble spilt igjennom, og sendte KIL opp i ledelsen. 1-0 holdt seg også til pause, etter en KIL-omgang man slettes ikke var fornøyd med.

Ut til 2. omgang tok det ikke lang tid før KIL kunne doble ledelsen. Denne gang var det Mac Laham som bredsidet ballen i hjørnet - 2-0 etter 52. minutt.

Etter scoringen kontrollerte KIL alt, og både Laham og Langrekken hadde muligheter til å øke ytterligere.

KIL hadde et komfortabelt grep mot slutten av kampen, men ting ble noe unøyaktig foran mål. Temperaturen og banedekket preget nok også i en viss grad.

På tampen av kampen kom Adem Güven seg fri, chippet over keeper - og fra kort hold kunne Martin Hoel Andersen pirke inn nok et mål, 3-0 til KIL - og det ble også sluttresultatet.

Tre nye poeng betyr at KIL er seriemestere i PostNord-ligaen, og returnerer til OBOS-ligaen på første forsøk.

Deilig!

Fløya - KIL 0-3 (0-1)
Fløya Arena
PostNord-ligaen avd 1.

Mål: 0-1 Brage Berg Pedersen (35.), 0-2 Mac Laham (52.), 0-3 Martin Hoel Andersen (87.)

KIL (4-4-2): August Strömberg - Trace Murray, Daniel Lysgård, Christian Røer, Oskar Wang - Harald Holter, Sander Marthinussen (Gjerstrøm fra 65.) Jesper Grundt (Håpnes fra 85.) Mac Laham - Brage Berg Pedersen (Hoel Andersen fra 75.) og Ludvig Langrekken  (Güven fra 65.)

Benk: Andreas Vedeler, Victor Grodås, Alexander Håpnes, Mathias Gjerstrøm, Martin Hoel Andersen og Adem Güven.