Knallsterk seier

KIL-juniorene tok en etterlengtet seier da Stabæk ble sendt hjem med fire i sekken torsdag kveld.

KIL - Stabæk 4-1 (1-1)

To unge lang møtte hverandre i Interkrets A-kampen på Gjemselund torsdag kveld.

Det var en jevn og tett kamp, der KIL-gutta var hakket skarpere. Kongsvinger-gutten Albert Leer Sandstad sendte hjemmelaget i ledelsen med sin første scoring i juniorfotball da han satte ballen i lengste hjørne bak en sjanseløs Stabæk-keeper.

Dessverre utlignet bortelaget rett før pause. Stillingen etter 45 minutter var dermed 1-1.

Begge lag hadde målsjanser på stillingen 1-1. Gjestene var kanskje nærmest, men KIL-kaptein Karl Kristian Rimfeldt ofret alt og blokkerte et skudd på streken.

Etter det så ikke KIL-gutta seg tilbake, og tre innbyttere sørget for hver sin scoring. Først var det Vegard Bratrok som fyrte av et skudd som sørget for 2-1. Deretter vartet Knut-Erik Kjos opp med et kremmerhus og 3-1. Kristian Selmer satte spikeren i kista med 4-1 på et godt straffespark han selv fikk.

Dermed tok KILs juniorlag en etterlengtet seier sett klubben under ett. Det var god stemning i kampen etter garderoben og selvfølgelig gi meg en K!

Det er avslutningsvis verdt å nevne at juniorlaget stilte ungt fra start i dag. Nevnte Leer Sandstad startet i tillegg til Odin Høiland (sønn av tidligere KIL-spiller Jon Inge Høiland), Lars Julian Fjeld (fra Grue) og Marius Øien Damhaug (fra Flisa).

Kampfakta:

1-0 Albert Leed Sandstad (38), 1-1 (44), 2-1 Vegard Bratrok (77), 3-1 Knut-Erik Kjos (83), 4-1 Kristian Selmer (str. 90).

Gult kort: Marius Øyen

KIL (4-4-2): Amund Gjersøyen - Joel Larsson (Anders Vestengen), Dharmesh Navaratnam, Karl Kristian Rimfeldt, Martin Astrup - Christian Damhaug, Marius Øyen, Lars Julian Fjeld (Knut-Erik Kjos fra 73.), Marius Damhaug (Vegard Bratrok fra 65.) - Odin Høiland (Kristian Selmer fra 58.), Albert Leer Sandstad

Benken: Henrik Arnesen, Anders Vestengen, Kristian Selmer, Knut-Erik Kjos, Vegard Bratrok og Henrik Fosvold.