Knusende seier mot Strømmen

KIL feide over Strømmen 3-0, og er med det videre i NM.

Kun snaue tre minutter ut i kampen slo Daniel Lysgård en god ball over Strømmen-forsvaret, og opp mot KIL-kaptein Adem Güven. Veteranen dempet ballen på lekkert vis og fikk avsluttet mot mål. Ballen fikk en ekkel dupp over gjestenes og tidligere KIL-

De første tjue minuttene stod Strømmen for det meste godt inne på egen banehalvdel, og det var KIL som fikk trille ball hjemme på Gjemselund. En småfarlig kontring, og et hjørnespark som Vedeler enkelt plukket var også det vi noterte oss fra gjestene den første halvtimen på Gjemselund. Etter tretti spilte tok riktignok gjestene mer grep om kampen, og stod betraktelig høyere i banen. Det sørget også for flere sjanser til gjestene, blant annet en farlig heading etter rundt 36 spilte minutt, og kanskje omgangens største tre minutter senere. Avslutningen fra gjestene fra omtrent fem meter var riktignok ikke av det skumleste slaget og gikk himmelhøyt over KILs mål.

Inn mot pause kunne også gjestene notere seg for nok en avslutning på mål, men skuddet fra noen-og-tjue meter hadde KILs Vedeler kontroll på, og fikk slått den ut til hjørnespark. På den påfølgende corneren var det riktignok svært så nærme med en utligning for gjestene etter en god heading som tok fin retning mot mål - men i tverrliggeren, og KIL fikk til slutt ryddet unna. Rett før sidebytte var det Christian Røer (!) sin tur, som fyrte av fra nesten 40 meter. Skuddet fikk en lei dupp, og det var ikke langt unna at den lurte seg forbi Lillevik i Strømmen-målet, 1-0 holdt seg riktignok til pause på Gjemselund.

Ut i andre omgang var KIL mer inne i bildet enn de siste femten av første, og i det 54. minutt fikk Jesper Grundt en en god ball fra Mac Laham. Eidskogingen ga ballen uselvisk videre til Martin Hoel Andersen som foran mål var uselvisk og fikk æren av å doble KILs ledelse på Gjemselund. 2-0.

Etter 62 minutt kunne det også stått 3-0 på Gjemselund. Trace Murray kjempet tappert, og fikk med seg ballen fra egen banehalvdel. Godt der framme fikk han øye på Mac Laham som han serverte en meget lekker pasning. Alene mot Lillevik i Strømmen-målet var det riktignok sistnevnte som fikk siste touch på ballen, og fikk slått den ut til hjørnespark.

3-0 skulle det uansett bli, for da Grodås la et perfekt innlegg mot KIL-kaptein Adem Güven var det gjort. Veteranen slang ut foten og sendte ballen forbi en sjanseløs Lillevik. Sitt andre for dagen, og KILs tredje.

Flere mål ble det ikke på Gjemselund i en godt gjennomført KIL-kamp som sørger for avansement i NM. 3. runde trekkes om et par dager, og spilles onsdag 22. september.

KIL - Strømmen 2 - 0 (1-0)