Deilig seier mot KFUM

KIL G19 slo KFUM 2-1 torsdag kveld.

KIL tok tak i taktpinnen fra start i flomlyset på Gjemselund torsdag kveld, og spilte godt mot KFUM i åpningen.

Etter femten minutter ble Kristian Selmer felt omtrent på hjørnet av fem-meteren, og dommeren pekte korrekt på straffemerket. På den påfølgende straffen var Sebastian Fjose Berg kald, og satte straffesparket sikkert til høyre for keeper. 1-0 til KIL.

I minuttene etter scoringen og inn mot halvtimen spilt fikk Fjose Berg, Hermansen, Øyen og Selmer alle gode muligheter til å doble KILs ledelse, men KFUM fikk ryddet unna de forsøkene KILs juniorer kom med.

Rett før pause utlignet KFUM etter en lang ball som ble stusset over vår midtstopper, og lagene var like langt på Gjemselund.

Etter sidebyttet fortsatte KIL med et godt grep om oppgjøret, og etter snaue 50 minutt ble KILs unggutter nok en gang tildelt et straffespark. Singh ble felt, og nok en gang fikk Fjose Berg muligheten fra 11-meter. Der var han like sikker som sist, og KIL gikk fortjent opp i ledelsen på Gjemselund.

Etter straffescoringen fortsatte KIL å gå i strupen på Oslo-laget. De presset frem flere feil hos motstanderen, men klarte kun å skape noen halvsjanser. Både KIL og KFUM gjorde flere bytter som bidro til at tempoet i kampen falt mot slutten.

Gjestene jaget en utligning mot slutten av kampen, og var svært nærme å gjøre nettopp det godt på overtid. Men en solid Mats Lindegaard i KIL-målet gjorde jobben.

Flere mål ble det dermed ikke i flomlyset, og KILs juniorer fikk med seg tre herlige poeng etter en solid kamp.

KIL - KFUM 2-1 (1-1)