Sterk borteseier i Nasjonal G16

Kongsvinger vant hele 5-2 borte mot Sarpsborg 08 i Nasjonal G16.

KIL-gutta hadde et par store sjanser tidlig i kampen, men det var hjemmelaget Sarpsborg 08 som scoret først.

Etter 19 minutter utlignet Viljar Kjølstad Wikjord til 1-1. Dessverre tok det ikke mange minutter før hjemmelaget var oppe i ledelsen igjen.

Utover i omgangen styrte KIL-gutta "sjappa" med fint offensiv fotball. Det ble også to scoringer til før pause.

Først var det Didrik Baanerud som stanget inn 2-2 på en corner. Få minutter senere viste Odin Høiland, sønn av KIL-legenden Jon Inge Høiland, sine ferdigheter på en mesterlig måte da han trakk seg inn fra siden og satte ballen i lengste.

Kampen bølget mer fram og tilbake etter hvilen. KIL-gutta scoret imidlertid to mål til. Først ordnet Albert Leer Sandstad 2-4. Deretter ordnet 2007-modell og Kongsvinger-gutt Lukas Strandseter sluttresultatet til 5-2.

Sarpsborg 08 - Kongsvinger 2-5 (2-3)