Like langt i Nadderud-maraton - Haren og Moberg fikset uavgjort

Borteoppgjøret mot Stabæk ble et skikkelig maraton. Først ble kampen utsatt en time grunnet snøværet, og så fulgte tre omganger fotball.

Stabæk - KIL 2-2 (0-1) (ekstra 45: 2-2)

I den opprinnelige kampen byttet lagene litt på å ha initiativet og det ble skapt flere sjanser i begge ender.

KIL kom best i gang, og Adem Güven kom til en brukbar mulighet etter snaue kvarteret. Ikke lenge etterpå kom også Ludvig Langrekken til en ålreit skuddmulighet fra sin venstrebackposisjon, men ballen gikk rett på keeper.

Et mål lå likevel i den snøtunge lufta, og det var KIL som puttet først.

Lucas Ravn-Haren scoret i sin fjerde kamp på rad, da han på fint vis satte inn ledermålet til KIL.

August Strömberg leverte noen gode redninger som hindret baklengs, og KIL var også heldige som slapp unna utligningen da en motspiller på en stor sjanse avsluttet utenfor målet.

KIL ledet til pause, men etter sidebyttet tok hjemmelaget mer over en periode. De snudde kampen etter hvilen.

Men Vegard Leikvoll Moberg er også i målform, og han brukte ikke mer enn ett minutt eller to før han utlignet til 2-2.

I en periode etter målet ble det stadig mer KIL igjen, og blant annet innbytter Noa Williams var friske og hungret etter mer nettsus, men selv om de rødkledde kom til noen ålreite skuddmuligheter, ble det ikke mer uttelling.

Etter 90 minutter endte det dermed 2-2.

For at flest mulig spillere skulle få flest mulig minutter på banen, ble klubbene enige om å spille en ekstra kamp på 45 minutter.

Også den endte 2-2, etter scoringer av Moberg og Karl Kristian Rimfeldt. Også i denne kampen kunne begge lag scoret flere.

Mål: 1-0 Lucas Ravn-Haren, 1-1, 2-1, 2-2 Vegard Leikvoll Moberg.

Slik startet KIL: August Strömberg – Mapenda Mbow, Fredrik Holmé, Harald Holter, Lars Christian Krogh Gerson, Ludvig Langrekken – Eric Taylor, Jesper Grundt – Lucas Ravn-Haren, Martin Tangen Vinjor, Adem Güven.

Innbyttere: Ghaseem, Moberg, Lysgård, Williams, Christiansen.

Laget siste 45: Sayouba - Ghaseem, Rimfeldt, Lysgård, Eriksen - Christiansen, Trengereid, Gjerstrøm, Williams - Moberg, Høiland.

Mål: 0-1, 1-1 Vegard Leikvoll Moberg, 2-1, 2-2 Karl Kristian Rimfeldt.

Innbytter: C. Damhaug.