Poengdeling mot Hødd

Det ble en real krig mot Hødd. En krig begge lag fikk med seg poeng fra.

På Høddvoll søndag ettermiddag var det duket for feststemning, og hjemmelaget tok et lite grep fra første spark godt hjulpet av et solid hjemmepublikum i ryggen.

Allerede etter få minutter fikk vertene en god mulighet foran mål, men avslutningen ble for upresis. Etter et høyt Hødd-press i åpningen spilte KIL seg mer inn i kampen utover omgangen, men de største mulighetene uteble. Hjemmelaget på sin side kom seg til skuddposisjon flere ganger, men det ble for upresist.

Rett før halvtimen var passert skulle det bli dramatisk på Høddvoll. Daniel Lysgård felte en Hødd-spiller og ble tildelt et direkte rødt kort, og med det var KIL nede i 10 mann. Redusert med en mann ble Matias Aadnøy satt inn for Martin Hoel Andersen.

Dette var tydelig en kamp ingen av lagene ønsket å tape, og 7-8 minutt senere ble Harald Holter stygt felt omtrent på midtbanen. Det sørget for at Hødds Moussinga fikk sitt andre gule for dagen - og lagene var begge ned i 10 spillere.

Mot pausen var KIL førende, og både Holter og Murray fikk testet skuddføttene, men mål ble det ikke og 0-0 holdt seg til pause.

Etter sidebyttet fortsatte aggressiviteten fra begge lag, og Hødd kunne raskt tatt ledelsen etter en avslutning kort etter pause som August Strömberg i KIL-målet reddet mesterlig.

Utover i kampen gikk tempoet ned, og KIL lå lavt. Noe Hødd slet å bryte ned, men enkelte sjanser spilte hjemmelaget seg til. Blant annet en gigasjanse etter 78 minutter, og nok en god mulighet minuttet etter. Begge ganger var KIL i veien.

Mål ble det uansett ikke - og sluttresultatet ble med det 0-0. Ett viktig poeng blir med hjem til Kongsvinger.

Hødd - KIL 0-0  (0-0)
1800 tilskuere

KIL (4-4-2): August Strömberg - Trace Murray, Christian Røer, Daniel Lysgård, Victor Grodås - Harald Holter, Mathias Gjerstrøm (Marthinussen fra 89.), Martin Vinjor, Mac Laham (Langrekken fra 57.) - Adem Güven (Berg Pedersen fra 89.) & Martin Hoel Andersen (Aadnøy fra 31.)

Benk: Andreas Vedeler, Matias Aadnøy, Alexander Håpnes, Oskar Wang, Markus Nygård, Sander Marthinussen, Ludvig Langrekken & Brage Berg Pedersen.