Tøff kveld for KIL 2

Et ungt KIL 2 mannskap fikk det tøft i en målrik bortekamp mot tabelltoer Gjelleråsen i kveld.

Annonse:

Et meget ungt KIL 2 mannskap gjestet i dag Gjelleråsen til toppoppgjør i Norsk-Tipping ligaen avd. 1.

Kampen startet rolig for seg der begge lag fikk kjenne på kula i åpningsminuttene. Gjelleråsen var farligst ut fra startblokkene, da de ved to anledninger svingte inn hjørnespark som endte med småfarligheter for hjemmelaget.

Halvveis ut i omgangen får Gjelleråsen for god tid med ball midt på KIL 2s banehalvdel. En meget bra pasning over KIL-forsvaret sender Latkovic alene med keeper. Han bruker to touch før ballen ligger kontant bak Lindegaard i KIL-buret og kveldens første mål er et faktum.

Hjemmelaget fortsatte å ta initiativet også etter scoringen. Grønntrøyene rullet fint opp på sin høyre side, før ballen ble slått inn i feltet hvor Bjørndalen kan spasere inn dagens andre scoring for Gjelleråsen.

Det unge KIL mannskapet slet med å henge med på tempoet til Gjelleråsen utover omgangen. Nok en gang rullet hjemmelaget opp et fint angrep, som Steine kunne sette momentant opp i nettaket.

Tabelltoeren var på ingen måte ferdige før pause. I omgangens siste minutt kunne Latkovic sette inn sitt andre for kvelden og hjemmelagets fjerde.

Hjemmelaget startet andre omgang på samme måte som de avsluttet førsteomgangen. Gjelleråsen straffet en høy KIL-linje i forsvar og slo en glimrende gjennombruddspasning til Bakken som rundet Lindegaard og satte inn kampens femte scoring for hjemmelaget.

Før andreomgangen var blitt ti minutter gammel hadde hjemmelaget scoret hele tre mål. Bakken var først ut da han rundet Lindegaard og satte sikkert inn kampens femte. Bright-Taylor ruvet høyest i feltet og headet inn en corner fra venstre. Før Grødtlien fikk æren av å sette inn kampens og hjemmelagets sjuende mål for kvelden.

KIL 2 spiste seg noe mer inn i kampen etter den dårlige starten på andre omgang. Bortlaget holdt mye ball i laget uten å skape de største sjansene. Ti minutter før slutt fikk imidlertid Nikolay Bull Jørgensen muligheten til å pynte på resultatet. Fra straffemerket var unggutten sikker da han plasserte ballen helt nede ved stolperoten.

Hjemmelaget fastsatte sluttresultatet til 8-1 med siste spark på ballen. Et passivt KIL 2 forsvar tillot Khris å motta ballen helt alene inne i 16-meteren. Han var sikker som banken da han satte inn hjemmelagets åttende mål for kvelden.

Gjelleråsen - KIL 2 2 8-1 (4-0)
Norsk-Tipping ligaen avd 1

Mål: 1-0 Strahinja Latkovic (21.), 2-0 Kristian Emil Bjørndalen (33.) 3-0 Eirik Karlsen Steine (38.), 4-0 Strahinja Latkovic (45.), 5-0 Simon Bakken (50.), 6-0 Tallak Bright-Taylor (51.), 7-0 Johannes Grødtlien (55.), 7-1 Nikolai Bull Jørgensen (79.), 8-1 Walid Khris (90.)

KIL (4-4-2): Mats Lindegaard - Eirik Dæhle Ryen, Vegard Bratrok, Peter Joel Larsson (Navaratnam fra 46.), Jan Marius Høiby - Oliver Banken Sandberg, Oscar Berg Nordstrøm, Eirik Roen Hermansen (Jørgensen fra 76.), Yuvraj Singh (Kjos fra 57.) - Kristian Thorsheim Selmer og Torjus Jørgensen.

Benk: Amund Gjersøyen, Nikolay Bull Jørgensen, Dharmesh Navaratnam, Knut-Erik Kjos, Marius Øyen.